“VIGILANT” σημαίνει να είσαι σε εγρήγορση και έτοιμος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου κι τους άλλους εναντίον όλων των κινδύνων. Είσαι ένας προστάτης και μια ασπίδα.

Ως πολεμιστές στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπισης της ελευθερίας, γίνεσαι το μέσο για να δούμε αυτό που κανένας άλλος δεν μπορεί να δει. Να αντιδράς όπως κανένας άλλος δεν μπορεί να αντιδράσει. Να προστατεύεις όπως κανένας άλλος δεν μπορεί να σε προστατεύσει.

Η KLIM τιμά τις ελευθερίες που υπερασπίζονται κάθε μέρα. Η KLIM Tactical Gear υπάρχει ως απόδειξη αυτής της ευγνωμοσύνης.

Πιστεύουμε ότι σας αξίζει η καλύτερη δυνατή τεχνολογία για να σας κάνει τόσο ασφαλή, άνετο και αποτελεσματικό όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Αξίζετε εργαλεία που μεγεθύνουν το ποιος είσαι και τι κάνεις και ποτέ δεν σας επιβραδύνουν.

Η KLIM εφηύρε τη φόρμουλα για τη δημιουργία ανώτερης τεχνικής ένδυσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να κυριαρχήσει στο πλήρες φάσμα των περιβαλλοντικών συνθηκών και καταστάσεων. Η KLIM κουβαλάει την ιστορία και το κύρος της ανάπτυξης της πιο τεχνικής ένδυσης στην αγορά, τόσο στο χιόνι όσο και τη μοτοσικλέτα, με εργαλεία που προστατεύουν από τα πιο ακραία στοιχεία και παράλληλα ενυσχύουν την εμπειρία του χρήστη.
Τα είδη ένδυσης της KLIM υπήρξαν αντάξια στρατιωτικών προδιαγραφών για χρόνια. Το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν ο καμουφλάζ… Το KTS VIGILANT Jacket!

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!