LC8 ADVENTURE RALLYE

GREECE 2019

ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ, ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ


Σε ένα LC8 Adventure Rally, θα ανακαλύψετε την πραγματική σημασία της ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ και το τι σημαίνει να αγκαλιάσετε το KTM SPIRIT. Οδηγώντας σε επικούς χωματόδρομους, κατακτώντας ακραία εδάφη και μοιράζοντάς την εμπειρία με ομοϊδεάτες αναβάτες και φίλους.

100% καθαρή ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ | 100% Πνεύμα KTM | 100% Αξέχαστη Εμπειρία

Το LC8 Adventure Rally Greece περιλαμβάνει μονοπάτια σε πιο απαιτητικούς χωματόδρομους, με έμφαση στη μεγάλη διάρκεια και την απόσταση που θα καλύπτεται σε κάθε σκέλος. Οι μοτοσικλέτες πρέπει να είναι εφοδιασμένες με ελαστικά εκτός δρόμου και να διαθέτουν ελάχιστη αυτονομία καυσίμου 180 km. Οι αναβάτες πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με όλα τον απαραίτητα εξοπλισμό προστασίας.

RideKTM 1190 01

3ο ΕΤΗΣΙΟ LC8 ADVENTURE RALLYE GREECE

Όρος Παρνασσός 2019


Το LC8 Adventure Rally Greece 2019 διοργανώνεται από τους Klim Ambassadors Άγγελο Μπαλτογιάννη και Πάρι Μπαλτογιάννη και υποστηρίζεται από την Most Wanted Warehouse και το KTM Hellas Club, το μόνο επίσημο KTM Club στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη οικογένεια ιδιοκτητών μοτοσικλέτας περιπέτειας KTM.

   

   

Το LC8 Adventure Rally Greece 2019 θα λάβει χώρα στις 6-7-8/Σεπτ. στο όρος Παρνασσό, μια από τις μεγαλύτερες ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας και ένα από τα ψηλότερα ελληνικά βουνά. Απλώνεται σε περισσότερους από από τρεις δήμους και το υψόμετρο του είναι 2.457 μέτρα (η υψηλότερη κορυφή είναι ο Λιάκουρας). Το όνομά του οφείλεται στον ομώνυμο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας που είχε χτίσει στο βουνό μια πόλη που καταστράφηκε στο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα (ο μύθος της Μεγάλης Πλημμύρας).

RideKTM Greece 790

 

1      RALLY

     Ομάδες από 2 έως 4 αναβατών θα αναλάβουν την πρόκληση της πλοήγησης σε κορυφογραμμές βουνών, επικού τοπίου, ακολουθώντας τα προκαθορισμένα Waypoints και προσπαθώντας να μείνουνε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική διαδρομή GPS.
    

3    ΗΜΕΡΕΣ

  Το Adventure Rally είναι ανοικτό σε όλες τις μάρκες μοτοσικλετών πάνω από 600cc και με ελάχιστη αυτονομία τα 180km. Οι διαδρομές θα είναι προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν σε όλες τις ικανότητες αναβάτη και να καλύπτουν όλους τους τύπους οδήγησης.
 

30 ΑΝΑΒΑΤΕΣ

  Για το 2019 το LC8 Adventure Rally Greece θα περιοριστεί σε 30 αναβάτες μόνο.

 

 

ADVENTURE RALLY BIVOUAC


Η βάση μας θα είναι στο καταφύγιο Michalis Defner [N38° 32.483' E22° 34.576']. Το καταφύγιο μπορεί να προσφέρει ένα κρεβάτι σε όλους τους αναβάτες, αλλά υπάρχει αρκετός χώρος για όσους θέλουν να κατασκηνώσουν έξω. Ζεστό νερό είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά τρεχούμενο νερό είναι διαθέσιμο για όλους. Η βάση θα είναι σταθερή για τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης και θα προσφερθεί τόσο πρωινό όσο και δείπνο επί τόπου.

ADVENTURE RALLY ITINERARY


Την Παρασκευή το απόγευμα θα έχουμε ένα LC8 Rally School, όπου ο Βαλκανιονίκης και νικητής σε πολλά Ελληνικά πρωταθλήματα Ράλι Βασίλης Μπούδρος θα διδάξει "Εισαγωγή στην Πλοήγηση Rally" και "Rally Συμβουλές και Κόλπα" για μια πιο αποτελεσματική οδήγηση. Την Παρασκευή το βράδυ η εκπαίδευση θα συνεχιστεί με "Pre-Racing Rally Set Up". Όλοι οι αναβάτες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν ένα παρεχόμενο roadbook, πρέπει να είναι παρόντες στο Rally School της Παρασκευής.

Το Σάββατο στις 09:00 θα έχουμε ενημέρωση σχετικά με τη διαδρομή όπου και θα δοθεί αρχείο GPX για όλους τους αναβάτες που χρησιμοποιούν τις δικές τους συσκευές GPS. Ομάδες 2 έως 4 αναβατών θα αναλάβουν την πρόκληση της πλοήγησης σε δασικούς δρυμούς, κορυφογραμμές και επικά τοπία ακολουθώντας προκαθορισμένα Waypoints και θα προσπαθούσουν να μείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική διαδρομή και τον προκαθορισμένο χρόνο. Το Σάββατο το βράδυ είναι ώρα για πάρτι, κάτω από τον καθαρό ουρανό!

Την Κυριακή στο πρωί θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα ημέρας και αναχώρηση από τη βάση. Η διαδρομή, έκπληξη!

Οι νικητές των Roadbook και GPS Class του Σαββάτου θα κερδίσουν δώρα από την KLiM - Most Wanted Warehouse και την KTM - Mimikos Motoshop. Ο νικητής γενικής θα λάβει ένα Rally Navigation Basic training course από την Enduro Greece.

Golden Tyre


H Golder Tyre Ελλάδας, χορηγός της εκδήλωσης, προσφέρει μοναδικές τιμές αγοράς ελαστικών (επιλογή/αγορά από το booking form) και δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Most Wanted Warehouse, για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα από εσάς ή επιτόπου στο χώρο του event με racing τοποθέτηση από την Golder Tyre.

Ride a KTM 790 Adventure R


Για πρώτη φορά σε Ελληνικό adventure event θα υπάρχει δυνατότητα να ενοικιάσετε μια KTM 790 Adventure R για όλο το τριήμερο! Για πληροφορίες σχετικά με τη φοβερή αυτή δυνατότητα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

LC8 Adventure Rally Graphics-Kit by Epsilon MX


Η εταιρία Epsilon MX σε συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της Most Wanted Warehouse θα ετοιμάσουν ένα κιτ γραφικών για τα περισσότερα μοντέλα της KTM, το οποίο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προ-παραγκείλουν με έκτωση 15%, προσφορά της Epsilon MX. *Περισσότερα για το σχέδιο και τη διαθεσιμότητα σύντομα!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Klim Ambassador Paris action 011

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

LC8 RALLY SCHOOL

 

RALLY ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ KTM 790 ADV-R

 

ΕΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

 

ΦΟΒΕΡΑ ΔΩΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για λόγους ασφαλείας, το LC8 Adventure Rally Greece δεν είναι ανοικτό για το κοινό εκτός από τους εγγεγραμμένους οδηγούς.

KTM OWNERS GREECE SM


LC8 ADVENTURE RALLYE
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

RallyPreview 02 RallyPreview 01
1st Annual LC8 ADV
RALLY GREECE
2nd Annual LC8 ADV
RALLY GREECE

Partners LC8 Adventure Rally

ENDURISTAN GREECE

ADVENTURE LUGGAGE SYSTEMS

EXPLORE THE RANGE

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!