paypal ebay paypal ebay paypal ebay

Ασφαλείς πληρωμές μέσω PayPal, eBay και N26 Bank GmbH

BANK   N26 GmbH
IBAN   DE94100110012626489141
BIC   NTSBDEB1XXX


Με ποια εταιρία συνεργάζεστε για αποστολές εντός / εκτός Ελλάδας ;

Συνεργαζόμαστε με την TNT Hellas και όλες οι αποστολές γίνονται με αυτήν.

Σε ποιες χώρες γίνονται αποστολές εκτός Ελλάδας ;

Προς το παρόν εξυπηρετούμε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παρακαλώ αποστείλατε σχετική ερώτηση πριν οποιαδήποτε αγορά.

Μπορώ να ελέγξω ανά πάσα στιγμή την κατάσταση / τοποθεσία της αποστολής μου ;

Κατά την αποστολή ενός προϊόντος μέσω της TNT, δημιουργείται από το σύστημα ενός μοναδικός αριθμός αποστολής ο οποίος θα σας κοινοποιηθεί μέσω e-mail. Μέσω της ιστοσελίδας της TNT μπορείτε να εντοπίσετε το δέμα σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο ;

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 15 ημερών μέσω της TNT (επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής). Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξατε στους Όρους Χρήσης.

Μπορώ να ακυρώσω ή να αλλάξω μια παραγγελία μου ;

Λόγω ταχείας διαδικασίας επεξεργασίας των αποστολών, δεν είναι δυνατή η ακύρωση / αλλαγή της παραγγελίας σας. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν και να επαναληφθεί η παραγγελία. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξατε στους Όρους Χρήσης.


Έχω εγγύηση για τα προϊόντα KLiM;

Όλα τα προϊόντα της Klim καλύπτονται από την διεθνή εγγύηση Klim, δεδομένου ότι έχουν αγοραστεί από την εταιρία Most Wanted Warehouse και διατηρείται την απόδειξη αγοράς ή είστε καταχωρημένοι στα αρχεία μας.

Η εγγύηση αφορά την κατασκευή και τα ελαττώματα στα υλικά. Ωστόσο δεν καλύπτει ζημιές, φυσιολογική φθορά ή κατάχρηση του προϊόντος. Όταν ένα προϊόν έχει υποστεί ζημιά, είμαστε συνήθως σε θέση να προσφέρουμε επισκευή με αμοιβή. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι η εγγύηση είναι για τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, όχι της ζωής σας. Η διάρκεια ζωής καθορίζεται από τη χρήσης που έχετε υποβάλει το προϊόν. Παρακαλώ δείτε τις παρακάτω πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Εγγύησης της KLIM:

  • Οι μπότες KLIM έχουν εγγύηση από κατασκευαστικά ελαττώματα για (1) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς. Ισχύουν οι γενικοί κανόνες εγγύησης.
  • Τα κράνη KLIM F4 έχουν εγγύηση από κατασκευαστικά ελαττώματα για (5) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Ισχύουν οι γενικοί κανόνες εγγύησης.
  • Οι μάσκες KLIM έχουν εγγύηση από κατασκευαστικά ελαττώματα για (1) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς. Γρατσουνιές δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Ισχύουν οι γενικοί κανόνες εγγύησης.
  • Όλα τα βαμμένα / χρωματισμένα υφάσματα θα εξασθενίσουν κάτω από έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία (ηλιακό φως) με την πάροδο του χρόνου. Τα υφάσματα είναι εξαιρετικά ανθεκτική στις ακτίνες UV, αλλά τα HI-VIS υφάσματα θα εξασθενίσουν με ταχύτερο ρυθμό από τα κανονική υφάσματα σύμφωνα με την ίδια έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό ιδιότητα όλων των HI-VIS χρωστικών υφάσματος και δεν ευθύνεται κατασκευαστής.


Γιατί η KLiM κάνει αποκλειστικά χρήση της μεμβράνης GORE-TEX για αδιαβροχοποίηση των προϊόντων της;

Στην KLIM, φτιάχνουμε τον εξοπλισμό μας από τα καλύτερα υλικά, χωρίς εξαιρέσεις. Έχουμε διερευνήσει κάθε δυνατότητα στις αδιάβροχες / διαπνέουσες τεχνολογίες για τον αναβάτη μοτοσικλέτας ή snowmobile και διαπιστώσαμε ότι μόνο το Gore-Tex είναι το πλήρες πακέτο για ανθεκτικά αδιάβροχα με εξαιρετική διαπνοή και απίστευτη άνεση.
Ορισμένες τεχνολογίες κάνουν κάποια πράγματα καλά ενώ κάποιες άλλες λειτουργούν διαφορετικά. Τίποτα όμως δεν είναι όπως το Gore-Tex. Είμαστε βέβαιοι ότι αν θέλετε το καλύτερο που υπάρχει, η KLIM και η Gore-Tex είναι ο μόνος δρόμος.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε δυο και τριών στρωμάτων GORE-TEX;

Το Gore-Tex είναι ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο τεχνολογικά και κατασκευαστικά αδιάβροχο και διαπνέων προϊόν. Δεν είναι επίστρωση στο εξωτερικό του υφάσματος και δεν είναι ένα μαγικό σύστημα ύφανσης. Η κατασκευή του Gore-Tex στην KLIM είναι ένας συνδυασμός στρωμάτων επεξεργασμένων με ακρίβεια σε αυτό που ονομάζουμε laminate (ελάσματα ή λεπτά φύλλα). Όπως και σε ένα πολυεπίπεδο κέικ ή σάντουιτς, η τεχνολογία της KLIM με Gore-Tex ενσωματώνει πολλαπλά στρώματα.
Ένα κομμάτι δύο στρωμάτων Gore-Tex (όπως και πολλά από τα Performance Shell jackets και Parkas) διαθέτει ένα σύνθετο φύλλο που είναι απλά δύο μέρη: ένα εξωτερικό ύφασμα και μια μεμβράνη Gore-Tex. Η μεμβράνη Gore-Tex είναι συνδεδεμένη με το εξωτερικό ύφασμα μόνο (εξωτερικό κέλυφος του ενδύματος). Αυτό παρέχει μεγαλύτερη άνεση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα / απλότητα στα σχέδια της ένδυσης, διότι το συνολικό πάχος είναι γενικώς ελαφρύτερο. Η μεμβράνη Gore-Tex φαίνεται εύκολα σε ένα κομμάτι δύο στρωμάτων ως μια λευκή, ολισθηρή επιφάνεια στο εσωτερικό. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν συνήθως μια εσωτερική επένδυση (mesh) για να βοηθήσει στην προστασία της μεμβράνης Gore-Tex από τη φθορά, καθώς και να ενισχύσει την διαπνοή.
Σε ένα κομμάτι τριών στρωμάτων Gore-Tex κομμάτι (όπως όλα τα παντελόνια της KLIM και τα πάντα στο κατηγορία Pro Shell όπως το Valdez Parka) η μεμβράνη Gore συνδέεται τόσο με το εξωτερικό ύφασμα όσο και την εσωτερική επένδυση. Αυτό εξαλείφει την κίνηση και την τριβή και ως εκ τούτου, την υπερβολική φθορά και τα σκισίματα σε όλα τα στρώματα του laminate. Ένα κομμάτι τριών στρωμάτων επιτρέπει επίσης για τις προηγμένες τεχνικές κατασκευής, όπως το Comfort Mapping. Τα κύρια οφέλη μιας κατασκευής τριών στρωμάτων Gore-Tex από την KLIM είναι η αυξημένη αντοχή, τα υψηλότερα επίπεδα της αναπνοής και μια πιο στιβαρή κατασκευή και αίσθηση.


GORE-TEX® OUTERWEAR | Φροντίδα τεχνικού ρουχισμού

Ο τακτικός καθαρισμός των Gore-Tex προϊόντων σας είναι εξαιρετικά σημαντικός για να διατηρηθεί σταθερή η στεγανότητα και η καλύτερη διαπνοή. Ο καλύτερος κανόνας για το πότε θα πρέπει να πλένετε τον εξοπλισμό σας είναι αυτός: Πλύνετε το Klim Gore-Tex ρούχο σας κάθε φορά που η Durable Water Repellent (DWR) επίστρωση δεν είναι πλέον αποτελεσματική στο να διώχνει το νερό από την επιφάνεια του υφάσματος ή όταν απλά το ρούχο σας μοιάζει βρόμικο και μυρίζει! Αν και η βρομιά, η σκόνη και άλλοι ρύποι, καθώς και το εξαντλημένο DWR δεν θα επηρεάσει την στεγανότητα και τη διαπνοή, μπορούν να έχουν μια τεράστια επίδραση στην άνεση και την παντός καιρού απόδοση.

ΠΛΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο υγρό απορρυπαντικό και εκτελέσετε ένα επιπρόσθετο κύκλο πλύσης / ξεβγάλματος χωρίς σαπούνι για να διασφαλιστεί η πλήρης έκπλυση. Τα σύγχρονα απορρυπαντικά περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες που αγαπούν το νερό και καταστούν το ρούχο πιο υδρόφιλο (σε αντίθετο με όσα προσπαθεί να επιτύχει το DWR). Βεβαιωθείτε ότι όλα τα κατάλοιπα απορρυπαντικού έχουν απομακρυνθεί από τα ρούχα σας για τη μέγιστη και σταθερή απόδοση του DWR. Συστήνουμε υγρό απορρυπαντικό διότι έχει λιγότερα επιφανειοδραστικά από άλλους τύπους απορρυπαντικού.

ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Το στέγνωμα με θερμότητα επαναφορτίζει το DWR στην επιφάνεια του υφάσματος. Όταν το Gore-Tex ρούχο σας είναι εντελώς στεγνό, σας συνιστούμε να το βάλετε πίσω στο στεγνωτήριο για επιπλέον είκοσι (20) λεπτά για να διασφαλιστεί ότι η DWR επίστρωση είναι εκ νέου ενεργοποιημένη. Η DWR επίστρωση είναι ιδιαίτερα σημαντική! Χωρίς αυτή, η εξωτερική επιφάνεια του υφάσματος θα υγρανθεί γρηγορότερα. Θα εξακολουθείται βέβαια να είστε στεγνός εσωτερικά (χάρη στη μεμβράνη GORE-TEX), αλλά η απώλεια θερμότητας λόγω αγωγιμότητας μπορεί να κάνει γρήγορα την ημέρα σας λιγότερο ευχάριστη. Το νερό διεξάγει τη θερμότητα 23 φορές πιο γρήγορα από τον αέρα.
Θέλετε το DWR να λειτουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να κρατήσει το αγώγιμη απώλεια θερμότητας στο ελάχιστο. Η επίστρωση DWR δεν είναι μόνιμη και θα λιγοστέψει με τη χρήση. Το στέγνωμα με θερμότητα την επανενεργοποιεί πολλές φορές, αλλά η εκ νέου εφαρμογή μιας στρώσης DWR είναι ένα μεγάλο βήμα στην παράταση της άνεσης.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ DWR (Durable Water Repellent)

Αφού στεγνώσει ο εξοπλισμός σας, ψεκάστε τον με νερό από ένα μπουκάλι ή ρίξτε λίγο με τα χέρια σας. Αν το νερό κυλά σαν χάντρες πάνω στο ύφασμα, τότε είσαι έτοιμος για βόλτα! Αν αντίθετα η επιφάνεια του ρούχου απορροφά το νερό, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε ξανά το DWR.
Η Klim και η Gore-Tex προτείνουν χρήση προϊόντων DWR όπως το Revivex. Αυτό το είδος της DWR είναι θερμικά ενεργοποιούμενο. Μπορείτε να το ψεκάσετε στο εξωτερικό του ρούχο σας μετά το πλύσιμο και να το βάλετε ξανά στο στεγνωτήριο. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μπουκάλι. Προϊόντα DWR που δεν ψεκάζονται αλλά μπαίνουν στο πλυντήριο κατά την πλύση δεν καλό είναι να αποφεύγονται καθώς το DWR περνά σε όλες τις επιφάνειες (έξω και μέσα) και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την άνεση και τις επιδόσεις του ρούχου.

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Αν αντιθέτως πάτε το ρούχο σας για στεγνό καθάρισμα, να ζητήσετε ξέπλυμα με αποσταγμένο διαλύτη και στη συνέχεια εφαρμόστε Durable Water Repellent σπρέι. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΕΚΙΑΣΜΑΤΟΣ

Χρησιμοποιήστε μια θεραπεία πρόπλυσης όπως Shout® ή Spray'nWash®, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ξεπλύνετε καλά.

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Με ζεστό σίδερο ατμού, τοποθετώντας πάντα μια πετσέτα ή ένα πανί ανάμεσα στο ρούχο και το σίδερο. Δεν χρειάζεται να σιδερώσετε το ρούχο μέχρι να στεγνώσει εντελώς.

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ

Απαγορεύεται η χλωρίνη. Μπορεί να προκληθεί βλάβη στα ρούχο σας.


Τι είναι τα Garage Kit | Κατά Παραγγελία;

Πρόκειται για χειροποίητες κατασκευές που παράγονται σε μικρές ποσότητες από ιδιώτες κατασκευαστές ή μικρές βιοτεχνίες. Κάθε τεμάχιο ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικό από το προηγούμενο καθώς δεν αφορά αντικείμενα που παράγονται βιομηχανικά. Η διάθεση τους από το κατάστημα μας γίνεται μόνο κατόπιν παραγγελίας πελάτη και ο χρόνος παρασκευής και παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή.
Για τα προϊόντα αυτά συνήθως δεν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική εγγύησης από τον κατασκευαστή. Επίσης, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη όπως τα προϊόντα “Garage Kit” (χειροποίητη ιδιοκατασκευή).

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!