Το γνωστό πλέον σε όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας MARCH MOTO MADNESS ανεβάζει ταχύτητα και αφήνει σε όλους στους συμμετέχοντες έντονα συναισθήματα και όμορφες αναμνήσεις. Το 2019 είδαμε ομάδες όπως οι BMW Vagianelis, GS Traveler, Enduro Greece, Heg Team, Naxos Adventure Rally αλλά και πολλούς φίλους από κάθε γωνιά της Ελλάδας να ανεβάζουν τον πήχη στην οδήγηση, τις τεχνικές δεξιότητες και την άψογη συνεννόηση με τους διοργανωτές Πάρι και Άγγελο, γνωστούς και ως Balto Bros, που έχουν το πάθος και την αγάπη για τη χωμάτινη οδήγηση και συνεχίζουν αυτό το πραγματικά παγκόσμιο event.

Φέτος την τιμητική της είχε η BMW Motorrad μιας και το event στηρίζεται στην Αμερική από τους GS Giants και στην Ελλάδα από την BMW VAGIANELIS SA και την GS TRAVELER, οι οποίες παρείχαν τη δυνατότητα ενοικίασης μοτοσικλετών R1200GS/GSA και F850/750GS, πρόσφεραν test ride σε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας και τέλος εκπαίδευσαν τους νέους αναβάτες με την παρουσία εξειδικευμένων τεχνικών και του επίσημο εκπαιδευτή της BMW Motorrad Hellas κ. Βασίλη Μπούδρου.

MMM2019 DSC 2935

Καθιερωμένο στέκι μας έχει γίνει το The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας μιας και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μία τέτοια διοργάνωση. Φέτος είχαμε δικό μας ξεχωριστό χώρο Saloon με μικρή έκθεση προϊόντων των εταιριών KLIM και ENDURISTAN, όπου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία υλικών των προϊόντων και τη δυνατότητα να συζητήσουν με έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους ανθρώπους, ή να λύσουν τυχών απορίες τους. Με τη σειρά μας πήραμε feedback από πραγματικούς χρήστες, αναβάτες μοτοσικλετών περιπέτειας, σχετικά με ιδέες τους για τα μελλοντικά προϊόντα.

Στην MOST WANTED WAREHOUSE, εκτός από το εμπόριο, εξελίσσουμε προϊόντα και παρέχουμε φωτογραφικό υλικό στις κατασκευάστριες εταιρίες των προϊόντων που επιλέγουμε να αντιπροσωπεύσουμε.

March Moto Madness | Adventure Tour


Το Adventure Tour του Σαββάτου ήταν κυκλικό γύρω από το χώρο του The Ranch, ώστε όσοι συμμετέχοντες δεν επιθυμούν να το τρέξουν όλο να έχουν τη δυνατότητα για γρήγορη επιστροφή στη βάση και την ευκαιρία να συνεχίσουν με το υπόλοιπο γκρουπ όταν μπορούν. Το πρώτο κομμάτι διάρκειας 80km (4h) ήταν σχετικά εύκολο, χωρίς πολλές αλλαγές υψομέτρου, αλλά ταλαιπώρησε λίγο τους νέους στο χώμα λόγω του πετρωτού εδάφους της περιοχής. Στο κλείσιμο είχαμε και κάποια πιο δύσκολα τεχνικά κομμάτια για να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι, ανεξαρτήτως επιπέδου. Οι στάσεις σε σημεία ενδιαφέροντος παρείχαν τη δυνατότητα αναχώρησης ή άφιξης μέσω ασφάλτινων διαδρομών, και σημεία ανεφοδιασμού αναβατών με νερό και φρούτα.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για καφέ στο χώρο του εστιατορίου, η ομάδα αναχώρησε για το δεύτερο κομμάτι διάρκειας 35-40km (2h) με πραγματικά πιο όμορφο φυσικό ανάγλυφο, επίσκεψη για οδήγηση σε παραλία με μεγάλα βότσαλα και τελικά κατάληξη του Tour της ημέρας, ακριβώς πριν το ηλιοβασίλεμα στο μαγευτικό λιμανάκι του Κόρφου μεζεδάκι και ξεκούραση πραγματικά πάνω στο κύμα.

Η BMW Vagianelis παρείχε τεχνική υποστήριξη και λύση σε απρόοπτα όπως ένα σκασμένο ελαστικό. Η ομάδα, ακόμη και στα δύσκολα περάσματα συνέχισε με γοργό ρυθμό και οτιδήποτε εμφανίστηκε ξεπεράστηκε άμεσα και εύκολα με κλίμα συνεργασίας και όρεξης.

March Moto Madness | Skills Event


Το Skills Event της Κυριακής ξεκίνησε διαφορετικά από τα συνήθη μοτοσικλετιστικά event, καθώς εμπνευσμένοι από τον διαμορφωμένο χώρο του The Ranch, οδηγήσαμε τους συμμετέχοντες αρχικά στην πίστα ροντέο με τον ταύρο ώστε να διαγωνιστούν εκεί και οι χρόνοι τους να καθορίσουν τη σειρά εκκίνησης στο Skills Event! Ο ταύρος αποδείχτηκε καλό ζέσταμα καθώς τα εμπόδια σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πιο πολλά και πιο τεχνικά.

Σημειωτέων ότι οι πίστες μας είναι σχεδιασμένες για χωμάτινες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, με σημείο αναφοράς τα ιερά τέρατα R1200GS και R1250GS που παρόλο το μεγάλο τους βάρος είχαν κοντινούς χρόνους με τις μικρές μονοκύλινδρες συμμετοχές. Στα τεχνικά εμπόδια διαγωνίστηκαν και γυναίκες με μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού (350cc - 450cc), που παρείχε η νέα μας συνεργάτρια εταιρία ENDURO GREECE, οι οποίες τα πήγαν εξαιρετικά και είναι αλήθεια πως χαιρόμαστε καθώς τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν στο χώρο της μοτοσικλέτας και της χωμάτινης οδήγησης.

Ο νέος μας συνεργάτης και επίσημος εκπαιδευτής BMW Motorrad Βασίλης Μπούδρος, έδειξε πως περνιούνται με ευκολία ολα τα εμπόδια με την κατάλληλη τεχνική και μας επιβεβαίωσε ότι η χαρά είναι διπλή όταν βγάζεις τον καλύτερο χρόνο πίστας πάνω σε ένα χωμάτινο μαμούθ όπως το R1200GS Rally. Στο Skills Event τελικά είχαμε 3 νικητές στη μεγάλη δικύλινδρη κατηγορία, γύρω από την οποία διεξάγεται το όλο event, οι οποίοι κερδίζουν δώρα προσφοράς των εταιριών MOST WANTED WAREHOUSE και GS TRAVELER.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου March Moto Madness Greece υπήρχε μόνο ευχάριστη διάθεση με χαμογελαστούς ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τη μοτοσικλέτα, το Travel Enduro, τα δύσκολα κομμάτια και ενστερνίζονται το αληθινό Adventure Life.

Αυτοί οι άνθρωποι μας εμπνέουν να προσθέτουμε όλο και μεγαλύτερες διαδρομές, με πιο τεχνικά κομμάτια, και να εξερευνούμε τις οδηγικές μας δυνατότητες καθώς οι σύγχρονες μοτοσικλέτες διευρύνουν όλο και περισσότερο τα όρια αυτά.

Ως διοργανωτές πολλών Adventure Rallies τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και πιο εξειδικευμένους αναβάτες, αλλά εντελώς νέους στο χώρο, να βάζουν σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες τις μοτοσικλέτες τους που σχεδιάστηκαν και για τους δύο κόσμους: Το On-Road και το Off-Road. Μας αρέσει να ακολουθούμε τα πρότυπα του εξωτερικού σε τέτοιες διοργανώσεις, όπου μιλώντας με ανθρώπους του MOTHER RALLY στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες για ένα καλύτερο March Moto Madness παγκόσμια.

* Νέα για το March Moto Madness Greece 2020 θα μαθαίνεται τόσο από τα Νέα μας, όσο και από την σελίδα Facebook του March Moto Madness

* Εάν θέλετε να στηρίξετε το March Moto Madness, κάνετε αίτηση για MMM Sponsor

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!