Τι είναι το March Moto Madness; Είναι ένα Adventure Rally / Event που συμβαίνει παγκόσμια τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, μια ευκαιρία για συνάντηση με παλιούς ή νέους φίλους που μοιράζονται κοινή αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τη χωμάτινη περιήγηση και την εξερεύνηση. Είναι ένα παγκόσμιο καλωσόρισμα στην Άνοιξη!

Ο βασικός λόγος που γίνεται το March Moto Madness είναι η προώθηση του Adventure / Dual Sport μοτοσυκλετισμού, και η δημιουργία σχέσεων φιλίας παγκόσμια, με βάση το κοινό μας πάθος για τη μοτοσικλέτα.

Το March Moto Madness ξεκίνησε το 2006 από ένα γκρουπ Αμερικάνων μοτοσικλετιστών λόγω της αγάπης τους για τη μοτοσικλέτα και την οδήγηση στο χώμα, την κατασκήνωση στη φύση και τη συζήτηση γύρω από τη φωτιά. Το 2014 ξέφυγε από τα σύνορα της Αμερικής και έγινε σε 5 συνολικά χώρες του κόσμου. Το 2015 έχει σκοπό να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μια παγκόσμια δύναμη για τον αναβάτη περιπέτειας.

MMM2015 DSC 5673 storie

Φέτος η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στο θεσμό και το Ελληνικό March Moto Madness διοργανώνεται και φιλοξενείται από το ενεργό team του Most Wanted Warehouse. Το Ελληνικό March Moto Madness έγινε το τελευταίο σ/κ του Μαρτίου (28-29 Μαρτίου) και τα βουνά που περιηγηθήκαμε είναι το όρος Πατέρας τα Γεράνεια Όρη.

MMM2015 DSC 5713 storie

Βασική ιδέα ήταν, παρά τις ιδιαίτερες αντιξοότητες του φετινού Μάρτη με τις ακατάπαυστες βροχοπτώσεις, η δημιουργία ενός Travel Event με 100% χωμάτινο χαρακτήρα και μέσης διάρκειας (συνολικά 200 km σε σκληρό έδαφος). Η προσπάθεια αυτή υποστηρίχτηκε από την εκπομπή 2wRide του καναλιού Dot TV που κάλυψε τηλεοπτικά το διήμερο event.

Ο αριθμός των συμμέτοχων κρατήθηκε μικρός, λόγω της δυσκολίας της φύσης του Travel-Event. Η διεξαγωγή έγινε χωρίς απρόβλεπτα και σύντομη ξενάγηση έγινε σε σημεία ιδιαίτερου κάλους και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος καθώς βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του Ελληνικού March Moto Madness είναι η ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το Ελληνικό March Moto Madness του 2016. Περισσότερα νέα θα βρείτε στο Blog του ιστότοπου μας, ή στην επίσημη σελίδα fb της διοργάνωσης March Moto Madness Greece

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!