Με επιτυχία έπεσε η «αυλαία» του πιο δύσκολου και απαιτητικού Αγώνα Rally raid στην Ευρώπη, του 14ου Motor Rally Albania. Οι οδηγοί για να τερματίσουν χρειάστηκε να διανύσουν πρώτα μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή 2.100 χλμ. στο σύνολό της, μέσα σε επτά ημέρες, με το κοντέρ τους να γράφει περίπου 80 ώρες οδήγησης.

Στον κορυφαίο αυτό αγώνα έλαβαν μέρος και τρεις Έλληνες λάτρεις της μηχανής. Η πολύ έμπειρη σε τέτοιου είδους διοργανώσεις Πολυτίμη Κυριακοπούλου τερμάτισε 26η στη γενική κατάταξη. Όσο για τους δύο Γιαννιώτες συμμετέχοντες, ο Δημήτρης Χαρίσης κατέλαβε την 49η θέση της γενικής κατάταξης με μηχανικό πρόβλημα για δύο ημέρες και ο Παναγιώτης Γεωργογιάννης την 52η θέση, μετά μάλιστα από μία άσχημη πτώση που προκάλεσε τον τραυματισμό του στο χέρι!

Η θέληση, το πείσμα, η αυταπάρνηση, η επιμονή και η σκληρή προσπάθεια, συχνά στα όρια της αντοχής, ήταν τα «καύσιμα» που βοήθησαν τους δύο Γιαννιώτες οδηγούς να φτάσουν στον τερματισμό του Motor Rally Albania, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που βρήκαν στη διαδρομή. Εξάλλου, πιστεύω τους είναι το «Where there is a will, there is a way - δηλαδή όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος»!

Χαρίσης και Γεωργογιάννης είναι από τους ελάχιστους οδηγούς αγώνων rally raid στη χώρα μας και η επίδοση που κατέγραψαν στην παρθενική τους συμμετοχή στην πιο απαιτητική διοργάνωση του είδους στην Ευρώπη υπήρξε αξιοθαύμαστη, καθώς σε σύνολο 200 έμπειρων αθλητών πλασαρίστηκαν και οι δύο μέσα ή πολύ κοντά στην πρώτη πενηντάδα!

Οι δυο οδηγοί είναι υποστηριζόμενοι από την Most Wanted Warehouse και εξοπλισμένοι με Enduristan Rally Pack, πλήρως αδιάβροχες τσάντες ουράς, 100% αδιαπέραστες από νερό, λάσπη και σκόνη. Η μικρή αυτή τσάντα είναι απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού μιας Rally μοτοσικλέτας, μεταφέροντας απαραίτητα αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα ράλι ή enduro.

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!