Ως αναβάτες περιπέτειας, ταξιδεύουμε με κάθε είδους καιρικές συνθήκες και μεταφέρουμε πολλά. Χρειαζόμασταν ένα σύστημα αποσκευών το οποίο να είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και αδιάβροχο. Χρησιμοποιούμε πολλά ηλεκτρονικά είδη όπως κάμερες, υπολογιστές και drones, έτσι το σύστημα αποσκευών μας πρέπει να παρέχει προστασία σε όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μας είδη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την της Mythical Routes πάνω στην επιλογή είδους αποσκευών στο άρθρο Hard of Soft Luggage.

enduristan logo MD

Το 2017 η Enduristan GmbH, ένας ελβετικός premium κατασκευαστής αποσκευών μοτοσυκλετών που ειδικεύεται στα συστήματα Adventure προσφέρθηκε να στηρίξει το Mythical Routes project με πολλές διαφορετικές λύσεις, όπως saddlebags, tank-bags, tail-bags, και backpacks. Στις χωμάτινες διαδρομές τα αξεσουάρ δοκιμάζουν τις αντοχές τους, έτσι η Mythical Routes θα μπορούσε να παρέχει ένα σταθερό feedback στην Enduristan.

Το 2018 και οι δύο ιδρυτές των Μυθικών Διαδρομών έγιναν επίσημοι πρεσβευτές της εταιρίας Enduristan.

Η συνεργασία τους με την Enduristan GmbH παρήγαγε μια περιορισμένη έκδοση "Mythical Routes" του καταλόγου προϊόντων Enduristan 2018-2019, που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της Enduristan από τη δική τους ματιά, πλούσια με το Ελληνικό Τοπίο.

Mythical Routes Enduristan Catalogue 2018-2019


 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις Μυθικές Διαδρομές

LC8 Mythical footer

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!