BESPOKE

Our expertise. Your adventure.

Εδώ, μπορείτε να εξαπολύσετε τις πιο τρελές σκέψεις περιπέτειας που είχατε ποτέ, τις πραγματικές εμπειρίες ζωής και την αχαλίνωτη περιέργεια σας για τα σπάνια και ανεξερεύνητα. Αυτή ήταν η ώθηση για τη δημιουργία της υπηρεσίας “Bespoke Adventures”, καθώς με την πάροδο των ετών έχουμε εξερευνήσει τις απομακρυσμένες γωνίες αυτής της όμορφης χώρας για να βρούμε τα πιο ιδιαίτερα και λιγότερο τουριστικά μέρη, μακριά από τις ορδές των τουριστών. Τώρα, σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική υπηρεσία μας Bespoke (κατόπιν παραγγελίας).

Αυτός είναι ο κενός καμβάς σας. Όλα αρχίζουν εδώ.

Ατομικές βόλτες, ομαδικές αποδράσεις, προκλήσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων, εξαίρετες προτάσεις, οικογενειακές περιπέτειες. Θα λάβουμε τις ιδέες και επιθυμίες σας και θα αναπτύξουμε την απόλυτη εμπειρία ταξιδιού, αποκλειστικά για εσάς.

Η εξειδίκευσή μας. Η περιπέτεια σας.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά ευλογημένη με μαγευτικό τοπίο και πλούσια ιστορία. Δέος αισθάνεται οποιοσδήποτε δει ένα ηλιοβασίλεμα από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το νοτιότερο άκρο της Αττικής. Η Ελλάδα είναι επίσης ένας μοτοσικλετιστικός παράδεισος! Το κλίμα μας είναι ήπιο και δεν υπάρχει σχεδόν καμία απαγόρευση για εκτός δρόμου οδήγηση σε εκπληκτικές διαδρομές. Οι προσεκτικά προγραμματισμένες περιπέτειες μας συνδέουν τα πιο γραφικά χωριά και τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους μεταξύ τους, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εμπειρία οδήγησης περνώντας μέσα από το μαγευτικό ορεινό τοπίο των μεγάλων κορυφογραμμών, πεζοπορώντας απομακρυσμένες δρακόλιμνες και κατασκηνώνοντας κάτω από ένα εκατομμύριο αστέρια σε απομονωμένα οροπέδια.

Οι Tour Guide μας είναι εξειδικευμένοι αναβάτες, με όλη την απαραίτητη τεχνική εμπειρία που απαιτείται για σοβαρές και ασφαλείς Περιπέτειες. Ο προγραμματισμός και η επίβλεψη πραγματοποιούνται από τους ιδρυτές της Most Wanted Warehouse και επίσημους πρεσβευτές της εταιρίας Klim (Klim Ambassadors) Άγγελο Μπαλτογιάννη και Πάρι Μπαλτογιάννη, διοργανωτές των KTM Adventure Rally και the March Moto Madness Rally για την Ελλάδα, και συνεργάτες με πολλές καθιερωμένες εταιρίες στη διεθνή κοινότητα περιπέτειας όπως η Enduristan και AltRider. Όλες οι Περιηγήσεις Μοτοσικλετών Περιπέτειας έρχονται με έναν οδηγό Tour Guide και τη δυνατότητα ενός 4×4 Υποστηρικτικού Οχήματος εάν απαιτείται.

Rent A Ride


Ενώ τίποτα δεν είναι καλύτερο από την εξερεύνηση της Ελλάδας πάνω στην αξιόπιστη μοτοσικλέτα σας, πάντα συνοδευόμενοι από έναν εξειδικευμένο Tour Guide, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Για πολλούς λόγους η off-road οδήγηση δεν είναι πάντα δυνατή με δικό μας όχημα. Πρέπει αυτό να σας σταματήσει; Σίγουρα όχι, αφού μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσεκτικά προετοιμασμένη μοτοσικλέτα BMW Motorrad GS, η οποία κυμαίνεται από το ευπροσάρμοστο F750/850GS μέχρι το ισχυρό R1200GS/GS.

Ride with Klim


Η ασφάλεια του αναβάτη έρχεται πάντα πρώτη. Από το σχεδιασμό της διαδρομής έως τον εξοπλισμό προστασίας. Η προσωπική μας σχέση με τον Klim πηγαίνει αρκετά πίσω στο χρόνο και η επαφή μας με αυτούς μας έχει πείσει για την προσπάθειά τους να πρωταγωνιστούν και να καινοτομούν. Ως Klim Ambassadors, χρησιμοποιούμε, δοκιμάζουμε και φέρνουμε στο όριο αντοχής όλα τα προϊόντα τους. Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει πραγματική εμπιστοσύνη στα χαρακτηριστικά προστασίας σε κρούση και καιρικές συνθήκες των προϊόντων τους.

Μια πραγματικά αποκλειστικά premium υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι η επιλογή ενοικίασης εξοπλισμού Klim από την εταιρεία μας ή η αγορά εξοπλισμού Klim με έκπτωση -15%.

Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να οδηγείστε έχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία και προστασία, και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο σπίτι με μια πραγματική ευκαιρία! Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της Klim για αυτή την εξαιρετική αυτή προσφορά, επισκεφτείτε το Klim Shop της ιστοσελίδας μας.

Αυτή είναι η περιπέτεια σας. Κάντε την αξιομνημόνευτη.


ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ

Η εξειδίκευσή μας. Η περιπέτεια σας.

Bespoke SM

Bespoke Adventures Partners

Join the Most Wanted newsletter!

Μη-έγκυρο email!